Covid-19: Naše bezpečnostní opatření pro poskytování služeb a podpory pro Vás a Vaše výměníky tepla!

Jsme Vám stále plně k dispozici!

02. 04. 2020 Od počátku současné situace byly a jsou naší hlavní prioritou zdraví a dobré životní podmínky všech našich zaměstnanců, obchodních partnerů a jejich rodin po celém světě. Důsledně dodržujeme doporučení Světové zdravotnické organizace (WHO) a pokyny místní státní správy.

Naše globální decentralizovaná působnost přispívá k zachování stabilního dodavatelského řetězce a výroby
Situace ohledně nového koronaviru se každým dnem mění a její stav a dopady jsou v jednotlivých částech světa různé. Do dnešního dne měla epidemie onemocnění Covid-19 na celkovou dodavatelskou schopnost společnosti Kelvion jen malý vliv. S postupem času by však jakákoli další případná omezení ze strany státní správy mohla v individuálních případech vést k narušení našeho dodavatelského řetězce. Celou situaci pečlivě sledujeme a zůstáváme v těsném kontaktu s našimi dodavateli, abychom mohli maximálně zmírnit možné dopady na naši obchodní činnost. Vedení naší společnosti a všichni naši zaměstnanci společně pracují na zachování dodavatelského řetězce a spolehlivého zajištění dodávek. Naše celosvětová působnost a decentralizované výrobní prostředky představují pro naše zákazníky velkou výhodu a pomáhají nám zachovávat činnost v našich provozovnách. Všechny naše závody jsou k dnešnímu dni v provozu. Většina našich kancelářských pracovníků pracuje z domova, a snaží se tak maximálně podporovat naši obchodní činnost a naše zákazníky. Tam, kde nebude možné negativnímu dopadu na naše zákazníky zabránit, budeme je individuálně kontaktovat a prodiskutujeme možná opatření pro zmírnění následků.

Zůstáváme s Vámi ve spojení
Děláme maximum pro to, abychom zajistili zdraví našich pracovníků a obchodních partnerů, a současně poskytujeme podporu zákazníkům a snažíme se zachovat plynulost provozu. Naši kolegové z obchodních oddělení pracují z domova, jsou Vám stále plně k dispozici prostřednictvím telefonu nebo e-mailu a pokusí se pro Vás najít řešení případných obchodních požadavků.

Pevně věříme, že tuto situaci společně překonáme a děkujeme za Vaši důvěru ve společnost Kelvion.

Zůstaňte zdraví a dávejte na sebe pozor!

Potřebujete vice informací?