Jürgen Vinkenflügel se stane novým ředitelem společnosti Kelvion

13. 12. 2017 Společnost Kelvion dnes oznámila změnu ve vedení. Jürgen Vinkenflügel zahájí svou funkci generálního ředitele k 1. lednu 2018. Dr. Robert Wassmer a Silke Hartmannová opouštějí společnost Kelvion, aby využili své zkušenosti jinde. Hledání nástupce finanční ředitelky společnosti Kelvion Silke Hartmannové je v plném proudu a již byli vytipováni vhodní kandidáti. Paní Hartmannová zůstane ve firmě až do dokončení předání funkce.

[Translate to Czech Republic:] New CEO at Kelvion Jürgen Vinkenflügel

„Jsme hrdí na to, že Jürgen Vinkenflügel povede společnost Kelvion do fáze obnoveného růstu a spokojenosti zákazníků,“ řekl Manfred Eiden, předseda výboru akcionářů společnosti Kelvion. „Rádi bychom poděkovali Dr. Robertovi Wassmerovi a Silke Hartmannové za jejich obětavost a cenný příspěvek k významným zlepšením, kterých společnost Kelvion za uplynulé dva roky dosáhla.“

„Výbor akcionářů, náš nový ředitel Jürgen Vinkenflügel a náš obchodní ředitel Klaus Bohnet mohou stavět na již položených základech a budou pokračovat na cestě transformace společnosti Kelvion ve skutečného globálního, integrovaného lídra odvětví výměníků tepla. Mezi hlavní stavební kameny této strategie patří důkladné pochopení tržních trendů a zákaznických potřeb a také globálního prodejního týmu a integrované výroby. Tato opatření nám umožní úspěšně realizovat naše inovační a konkurenceschopné produkty a služby v cílových zákaznických segmentech,“ dodává Manfred Eiden.

Během 35 let svého profesního života Jürgen Vinkenflügel zastával vedoucí pozice v energetice a v odvětví těžby a zpracování ropy a plynu. Předtím, než nastoupil do společnosti Kelvion, byl pan Vinkenflügel generálním ředitelem skupiny SAG. Pracoval v Německu i v zahraničí ve firmách MAN Diesel & Turbo, AEG, Alstom a Siemens, a to v sektorech, které jsou z hlediska společnosti Kelvion velmi zajímavé. Jürgen Vinkenflügel vystudoval strojírenství na Univerzitě aplikovaných věd v Cáchách.

Nicole HückelsSenior Manager Press Relations and Trade Fairs Telefon: +49 234 980 2584Fax: +49 234 980 34 2584

Potřebujete vice informací?