Nový trubkový výměník tepla ProEquip Tube společnosti Kelvion pro aplikace s čištěním na místě

26. 07. 2017 V hale A3 na stanovišti 530 letošního ročníku veletrhu drinktec společnost Kelvion představí rozsáhlé portfolio výměníků tepla. Tyto produkty jsou skutečně pozoruhodné díky své účinnosti, jednoduché údržbě a mnoha konfiguračním možnostem. Na tomto veletrhu společnost Kelvion také představí svůj Hydrogen Test System, který mohou servisní pracovníci Kelvion používat pro zjištění i nejmenších úniků vodíku předtím, než tyto úniky budou mít dopad na výrobní proces.

The new Kelvion ProEquip Tube heat exchanger for clean-in-place applications

Zlatým hřebem portfolia vystavovaného společností Kelvion na veletrhu bude řada trubkových výměníků tepla ProEquip Tube – robustního řešení pro ohřev čisticích prostředků CIP nebo vody. Speciální projektová příprava těchto plášťových a trubkových výměníků tepla s dvojitým těsněním pomocí O-kroužků zajišťuje, že tyto produkty nejsou citlivé na teplotní roztažnost materiálu a jiná teplotní namáhání. Vnitřní svazek trubek se jednoduše vyjme za účelem čištění a servisu. Výměníky tepla jsou vybaveny snímačem pro včasnou detekci jakýchkoli úniků. Modely produktu ProEquip Tube společnosti Kelvion se dodávají ve čtyřech různých velikostech.

Nicole HückelsSenior Manager Press Relations and Trade Fairs Telefon: +49 234 980 2584Fax: +49 234 980 34 2584

Potřebujete vice informací?