Naberte kurz do světa značky kelvion

Press Release

08. 08. 2018 Návštěvníci veletrhu SMM, který se koná od 4. do 7. září v Hamburku, jsou zváni, aby nabrali kurz do světa značky Kelvion a viděli, jak mohou výměníky tepla šetřit energii, snižovat emise, zlepšovat bezpečnost a navyšovat regeneraci tepla. Společnost bude vystavovat řadu produktů pro zařízení a systémy na palubách a na moři, které poskytují bezpečnost, spolehlivost a odolnost i v těch nejnáročnějších námořních podmínkách.

Naberte kurz do světa značky kelvion

Vaše objevitelská plavba začne u motorů na LNG / plynových motorů, u kterých plášťové a trubkové výměníky tepla s dvojí ochranou od společnosti Kelvion zajišťují bezpečné a účinné předehřívání plynu při procesu regasifikace na palubách plynem poháněných námořních plavidel. Vysokotlaká použití a chlazení kompresorů představují pouze některé příklady širokého spektra jejich uplatnění.

Další zastávkou je strojovna, kde je jedno z řešení vybaveno inovativním skříňovým chladičem od společnosti Kelvion. Skříňový chladič, který je optimálně navržen pro použití na moři a je vyroben z nejkvalitnějších materiálů, v sobě spojuje účinné a výkonné chlazení s dlouhou životností. Díky kompaktním rozměrům je skříňový chladič značky Kelvion řešením, které šetří místo ve vodním zásobníku nebo ve strojovně. Vzhledem k nízkým provozním nákladům a nízkým nákladům na údržbu jsou skříňové chladiče optimální zejména pro menší a středně velká plavidla. Kompletní externí sekundární vodní chladicí okruh je eliminován, díky čemuž se obejdete bez čerpadel na mořskou vodu, filtrů, ventilů a nákladného potrubí na mořskou vodu. Na lodích, např. výletních, se však používají deskové výměníky tepla.

Kurz pokračuje prohlídkou čisticích vodních chladičů, které hrají důležitou roli v čisticích systémech, jež snižují emise lodi odstraňováním částic SOx z výfukových plynů. Utěsněné titanové deskové výměníky tepla se systémy spřažených částicových filtrů pomocí mořské vody spolehlivě ochlazují takzvanou čisticí sladkou vodu pod 40 °C ještě předtím, než je čisticí sladká voda vedena zpět do čističky.

Vystaveny budou také spirály výměníků tepla pro vzduchotechnické systémy. Speciální profil žeber zlepšuje přenos tepla a udržuje pokles tlaku na střední úrovni, což zajišťuje, že posádka i cestující budou mít ve svých kajutách příjemně chladné klima i v těch nejteplejších oblastech. Vysoce výkonné provedení žeber ve spojení s malým průměrem trubek zajišťuje skvělou kapacitní hustotu (minimální velikost, maximální kapacitu) a nízký pokles tlaku na straně vzduchu. Tak je možná klimatizace vzduchu účinnými nízkorychlostními ventilátory při nízké úrovni hluku. Veškeré materiály jsou navrženy pro dlouhou životnost v mořských podmínkách.

Kurz končí v doku podél plovoucí jednotky pro skladování a regasifikaci (FSRU) plynu LNG. Společnost Kelvion dodává řešení výměníků tepla na míru, aby zajistila bezpečnou a spolehlivou regasifikaci LNG pro FSRU. Deskové výměníky tepla s kazetami svařovanými laserem (LWC) od společnosti Kelvion aktuálně nabízejí průtok o nejvyšším objemu na trhu. Pro provozovatele je na druhou stranu výhodou menší množství požadovaných součástí. Tím se snižují požadavky na prostor, náklady na instalaci a hmotnost. Kompletně svařovaný deskový výměník tepla K˚Bloc se používá k předehřívání mořské vody.

Posádka společnosti Kelvion dovede provozovatele bezpečně do cíle. Díky servisu výměníků tepla od společnosti Kelvion budou mít svůj kurz pod kontrolou. Vynikající servis rovná se spokojený zákazník. Společnost Kelvion využívá hustou servisní síť kvalifikovaných techniků po celém světě! Získáte vše – kontrolu, opravu a výměnu – z jediného zdroje, rychle, včas a technicky na úrovni.

Dalšími členy posádky, se kterými se během výstavy potkáte, jsou chladiče plnicího vzduchu, natvrdo spájené deskové výměníky tepla a recirkulační chladiče výfukových plynů. Po celé čtyři dny bude posádka společnosti Kelvion k dispozici, aby vám poskytovala informace a rady

Michael Münch
Michael MünchMarket CommunicationTelefon: +49 89 744 73 264Fax: +49 89 744 73 107