Nová finanční ředitelka společnosti Kelvion

04. 01. 2018 Výbor akcionářů společnosti Kelvion s radostí oznamuje, že Andrea Teutenbergová byla jmenována finanční ředitelkou („CFO“) a výkonnou ředitelkou Kelvion Holding GmbH s účinností od 1. ledna 2018.

[Translate to Czech Republic:] Andrea Teutenberg, Kelvion
[Translate to Czech Republic:] Andrea Teutenberg, Chief Financial Officer of Kelvion

Andrea Teutenbergová je velmi zkušenou CFO s dlouholetou praxí na vnitrostátní i mezinárodní úrovni, kterou získala v rámci své 20leté profesní dráhy u společnosti Bombardier Transportation, kde zastávala několik vedoucích pozic v oboru financí včetně funkce finanční ředitelky. Je členkou dozorčí rady společnosti Bauer AG, Schrobenhausen a v uplynulém roce vedla svou vlastní poradenskou firmu.

V rámci své profesní dráhy pracovala na různých pozicích souvisejících s financemi u společností Lindt & Sprüngli, Cáchy, KPMG Consulting, Düsseldorf a Lurgi Lentjes, Düsseldorf.

Andrea Teutenbergová je držitelkou magisterského titulu v oboru správy obchodních společností z Univerzity v Münsteru.

Nicole HückelsSenior Manager Press Relations and Trade FairsTelefon: +49 234 980 2584Fax: +49 234 980 34 2584