Nový trubkový výměník tepla ProEquip Tube společnosti Kelvion pro aplikace s čištěním na místě

26. 07. 2017 V hale A3 na stanovišti 530 letošního ročníku veletrhu drinktec společnost Kelvion představí rozsáhlé portfolio výměníků tepla. Tyto produkty jsou skutečně pozoruhodné díky své účinnosti, jednoduché údržbě a mnoha konfiguračním možnostem. Na tomto veletrhu společnost Kelvion také představí svůj Hydrogen Test System, který mohou servisní pracovníci Kelvion používat pro zjištění i nejmenších úniků vodíku předtím, než tyto úniky budou mít dopad na výrobní proces.

The new Kelvion ProEquip Tube heat exchanger for clean-in-place applications

Zlatým hřebem portfolia vystavovaného společností Kelvion na veletrhu bude řada trubkových výměníků tepla ProEquip Tube – robustního řešení pro ohřev čisticích prostředků CIP nebo vody. Speciální projektová příprava těchto plášťových a trubkových výměníků tepla s dvojitým těsněním pomocí O-kroužků zajišťuje, že tyto produkty nejsou citlivé na teplotní roztažnost materiálu a jiná teplotní namáhání. Vnitřní svazek trubek se jednoduše vyjme za účelem čištění a servisu. Výměníky tepla jsou vybaveny snímačem pro včasnou detekci jakýchkoli úniků. Modely produktu ProEquip Tube společnosti Kelvion se dodávají ve čtyřech různých velikostech.

Nicole HückelsSenior Manager Press Relations and Trade FairsTelefon: +49 234 980 2584Fax: +49 234 980 34 2584