Společnost Kelvion jmenuje nového obchodního ředitele

17. 08. 2017 Výbor akcionářů společnosti Kelvion s radostí oznamuje, že Klaus Bohnet byl jmenován obchodním ředitelem („CSO“) a výkonným ředitelem Kelvion Holding GmbH s účinností od 1. října 2017.

Klaus Bohnet, Chief Sales Officer of Kelvion

Nahradí Klause Petera Glöcknera, který požádal představenstvo, aby přijal jeho rezignaci z osobních důvodů s účinností od konce září 2017. Členové představenstva by rádi Klausovi Peterovi Glöcknerovi poděkovali za jeho dlouholetou vynikající práci.

„Jsem velmi rád, že Klaus Bohnet roli CSO u společnosti Kelvion přijal,“ říká Manfred Eiden, předseda představenstva skupiny Kelvion. „Klaus je ostříleným obchodním ředitelem s rozsáhlými zkušenostmi na vnitrostátní a mezinárodní úrovni. Pracoval na významných projektech zejména během své poslední vedoucí funkce ve společnosti Kelvion, ale i v době svého působení u společností Demag Cranes & Components, Bombardier Transportation a Linde Refrigeration/Carrier. V rámci své profesní dráhy se mnohokrát osvědčil jako poradce prodejních týmů, které dovedl k úspěchu.“

Klaus Bohnet nastoupil u společnosti Kelvion v říjnu 2016 jako ředitel provozu pro oblast produktů určených pro chladicí systémy strojů. Předtím, než začal pracovat u společnosti Kelvion, zastával několik vedoucích pozic souvisejících s prodejem a službami, naposledy u Terex MHPS (dříve Demag Cranes & Components) jako vedoucí prodeje a servisních služeb pro Německo, a předtím u společnosti Bombardier Transportation a také Linde Refrigeration/Carrier.

Nicole HückelsSenior Manager Press Relations and Trade FairsTelefon: +49 234 980 2584Fax: +49 234 980 34 2584