Společnost Kelvion navyšuje americkou výrobu přidáním potrubí vzduchem chlazených kondenzátorů pro odvětví chladicích technologií

06. 09. 2017 „Odvod tepla po celém světě“ (Taking Heat Off Around The World) není jen sloganem společnosti Kelvion, je to naše poslání. Od roku 1920 je Kelvion vaším zkušeným partnerem projektujícím inteligentní řešení pro efektivní přenos tepla při chlazení, který je maximálně spolehlivý a dostupný a který nekompromisně snižuje vaše provozní náklady.

V současné době se posouváme kupředu instalací této nové jednoúčelové výrobní linky v našem sídle ve Spojených státech a ve výrobním zařízení v Catoose, OK, což zrychlí dostupnost produktů pro naše zařízení.

„Ačkoliv se jedná o novou výrobní linku ve Spojených státech, vzduchem chlazené kondenzátory se již mnoho let vyrábějí v Anglii v naší sesterské společnosti Kelvion Ltd. Jsme hrdí na to, že přinášíme její odborné znalosti a vývoj produktů do Spojených států,“ uvedl Jacob Wolfe, výkonný ředitel pro rozvoj obchodu ve Spojených státech. „Tato další výrobní linka doplní náš stávající sortiment utěsněných a na tvrdo spájených výměníků tepla, které se v současné době vyrábějí ve Spojených státech pro všechna odvětví,“ dodal pan Wolfe.

Kondenzátory chlazené vzduchem jsou vyzkoušeným a osvědčeným produktem a jsou nyní k dispozici ve standardním i zakázkovém deskovém provedení a v blízké budoucnosti budou dostupné i v provedeních ve skupinách („V-Bank“). Deskový konstrukční návrh může být až 39 stop dlouhý s hmotností zpracovaného média v rozmezí 5 až 240 tun. Vzduchem chlazené kondenzátory Kelvion jsou certifikovány organizací UL ve Spojených státech a v Kanadě a jsou kompatibilní s chladivy CO2, R448A, R449A a R410A.

Kompletní řada výměníků tepla Kelvion určených pro chladicí technologie je vhodná pro následující trhy:

• Skleníky pro zemědělskou výrobu
  • Datová centra
  • Výkladní skříně a pulty
  • Distribuční centra
  • Supermarkety
  • Sklady ovoce a zeleniny
  • Výroba a zpracování potravin

Kelvion Holding GmbH
Kelvion Holding GmbHPlease feel free to send us your questions!